vineri, 22 martie 2013

Ceapa umpluta

Ingrediente:

6 cepe
300 g carnati prajiti
150 g ciuperci
patrunjel
2 linguri de bere
3 felii de slanina
250 g rosii taiate in patru
sare
piper

Mod de preparare:

Puneti cepele intr-un vas si fierbeti-le la foc mic timp de 20 de minute. Luati vasul de pe foc si lasati-l sa se raceasca. Scoateti cu o lingura miezul cepelor si amestecati-l ci carnatii, ciupercile si patrunjelul. Umpleti cepele cu aceasta compozitie. Puneti cepele si rosiile intr-un vas  si fierbeti-le acoperit timp de 20 de minute la foc mic. Apoi luati capacul, adaugati doua linguri de bere si acoperiti fiecare ceapa cu o felie de slanina. Coaceti-le 10 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...