marți, 26 martie 2013

CRAP CU SOS ROSU SI CASCAVAL

Ingrediente:

1 crap de 1 kg
1 pahar mic cu vin
1 pahar otet de vin indulcit cu putin zahar
1 pahar mare ulei
1 kg rosii
1 pahar smantana
200g cascaval
1 lingura unt proaspat
1 lingura unt topit
1 ceapa taiata pestisori
sare, piper, foaie de dafin

Mod de preparare:

 
Pestele curatat si spalat se lasa 1 ora cu sare. Se asaza apoi in tava cu rosiile taiate felii, ceapa taiata pestisori, untul topit si cel proaspat, uleiul, vinul, otetul de vin, sare, piper, foi de dafin, 100 g cascaval ras. Se da la cuptor si cind pestele este bine patruns si rumenit se aseaza pe farfuria de servit. Deasupra se toarna sosul in care a fiert, strecurat prin sita. Se toarna apoi smantana si restul de cascaval ras. Se mai da la cuptor o ora sa se rumeneasca Se serveste fierbinte cu unt proaspat pe deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...