1 crap
2 linguri cu virf de unt
3-4
buc. rosii
3 buc. ardei gras
o lamiie
6-7 linguri de ulei
2-3 catei de
usturoi
2 buc. ceapa
patrunjel, sare, piper, cimbru
1 pahar mic cu vin
Mod de preparare:
Se curata si se spala pestele, se
taie in bucati potrivite, se pune intr-o tava emailata, se presara cu sare,
cimbru, piper, apoi se asterne ceapa taiata felii subtiri, combinata cu felii de
rosii si de ardei. Se adauga usturoiul (mujdei), patrunjelul tocat si felii de
lamiie fara coaja. Deasupra, se toarna uleiul si vinul. Se da vasul la
cuptor, cu foc potrivit, timp de 40-50 de minute. Daca se pune pestele intreg,
in interior se presara piper, cimbru si mujdei de usturoi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu