joi, 28 martie 2013

CRAP PROVENSAL

Ingrediente:

Crap 1.5 kg
ceapa 100 g
ulei 150 g
bulion de tomate 100 g
usturoi 25 g
faina 60 g
vin alb 150 ml
rosii 1 kg
verdeata 1 leg
piper ,sare

Mod de preparare:

Pestele se curata, se spala, se taie bucati, se condimenteaza cu sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt, se presara faina ramasa, se stinge cu bulionul subtiat cu apa si se adauga usturoiul taiat marunt, sarea si piperul.
In acest sos se pun bucatile de peste prajit si jumatate din cantitatea de rosii curatate de coaja si seminte si taiate cuburi, iar apoi se da vasul la cuptor. Dupa ce sosul a scazut, se adauga vinul si restul de rosii taiate in doua si se lasa in continuare la cuptor inca 10-15 min. La servit se adauga verdeata tocata la fiecare portie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...