1-2 kg crap
1 kg ciuperci
1 kg
ceapa rasa
2 catei usturoi
1 lingura faina
250 g unt
citeva bucatele de
nucsoara
patrunjel
sare, piper
1 lingura bulion de rosii
Mod de preparare:
Se curata pestele, se scot
intestinele, se spala, se sterge si se sareaza. Ciupercile spalate se taie
feliute subtiri si se inabusa in putin unt cu ceapa rasa, usturoi pisat, nucsoara, o
lingurita de patrunjel tocat marunt, piper, sare, faina si bulion proaspat. Se
umple burta crapului cu acest amestec si se coase. Se asaza pestele intr-o
tava, punind restul de unt taiat bucatele si 2-3 linguri de apa si se da la
cuptor o ora. Se stropeste din cind in cind pestele cu sosul din tava. Dupa ce s-a
copt, se asaza pestele pe o farfurie, se scoate ata, se toarna restul de sos
din tava si se serveste fierbinte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu