joi, 28 martie 2013

CRAP UMPLUT IN ASPIC (GEFIELTE FISCH)

Ingrediente:

2 crapi de 1-1,5 kg fiecare
1 ou
5 cepe mari
3-4 morcovi
1 radacina patrunjel
patrunjel verde tocat
2 foi dafin
5-6 linguri pesmet fin
sare
10 boabe piper
piper macinat

Mod de preparare:

1 crap se taie in felii nu prea groase (3-4 cm)
1 crap fara cap si coada se da pe masina de tocat de doua ori Intr-o cratita mare se pun la fiert 4 cepe taiate felii, morcovi taiati felii, patrunjelul, sare, boabele de piper, foile de dafin cu 4 pahare apa. Se fierbe cam o ora.
Se scot ochii pestilor cu cutitul. Se amesteca pestele tocat cu 1 ceapa rasa si scursa, pesmet, patrunjel, sare, piper, 1 ou. Se umple fiecare file de peste, plus capetele si cu grija se aseaza in cratita. Se mai fierbe 1/2 ora. Se scot cu grija feliile si se aseaza intr-un vas Yena.
Se strecoara supa obtinuta si adauga la felii, dar sa nu le acopere.Se orneaza cu feliile de morcov. Se fine la racitor pana se prinde aspicul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...