Ingrediente:
8 oua
8 linguri de ulei
350 g zahar
300 g faina
esenta de vanilie
o lingura de cacao
un praf de sare
zahar pudra
nuci
Mod de preparare:
Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma, impreuna cu praful de sare, si se adauga treptat zaharul. Se adauga uleiul cate putin (este recomandat sa folositi o spatula sau o lingura, amestecand de jos in sus), iar dupa ce se incorporeaza bine, se adauga pe rand cate un galbenus, apoi vanilia si faina.
Se unge forma de copt cu unt si apoi se tapeteaza cu faina sau hartie de
copt, se adauga compozitia cu cacaua peste compozitia de pandispan si se da
la cuptor timp de 45-50 minute la foc mic.
Ca sa vedem daca s-a copt pandispanul, facem testul cu scobitoarea apoi oprim cuptorul si lasam forma
inauntru cu usa intredeschisa inca 10 minute.
Apoi il scoatem, il lasam putin sa
se racoreasca, dupa care il punem pe un gratar metalic sa se raceasca de tot.
Dupa ce sa racit il pudram cu zaharul pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu