joi, 28 martie 2013

PASTRAV CU PIPER VERDE LA CUPTOR

Ingrediente:

2 pastravi(a 500 gr fiecare)
100 g. unt
1 lingura piper verde
5 linguri ulei masline
1 lingura suc lamaie
sare
boia
faina

Mod de preparare

Pastravii se freaca cu sare si se lasa 30 minute.Intr-un bol se sfarma piperul verde boabe. Se adauga untul topit, sucul de lamaie si uleiul. Se pune sosul intr-o tava si se misca tava ca sa fie bine acoperita.
Se dau pastravii prin faina si apoi se dau prin sosul din tava, sa fie bine acoperiti. Se mai presara putina boia deasupra.Se mai pune in tava 50 ml apa.
Se da la cuptor 20 minute la 190C, timp in care se stropeste de 4 ori cu sosul din tava.
Se mai lasa 10 minute la 240C.Se serveste cu cartofi natur si mujdei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...