marți, 26 martie 2013

SARAMURA DE CRAP

Ingrediente:

1 kg crap
rosii
ardei
ceapa
usturoi
ardei iute
crap
sare, piper
ulei
 
 
Mod de preparare:

Ceapa se curata, se spala, se taie in 4 si se pune pe plita impreuna cu rosiile si ardeii. Se lasa sa se coaca bine, dupa care se spala de coaja neagra si se toaca marunt. Apoi se introduc intr-o cratita cu apa si un pic de ulei si se lasa sa fiarba la foc mic, pina cind apa a scazut; se adauga usturoiul facut mujdei si ardeiul iute.
Se condimenteaza cu sare si piper. Intre timp, crapul se face la gratar bine sarat. Cind crapul este gata, se adauga in saramura si se lasa sa mai fiarba 3 min. Se serveste in farfurie adinca, astfel incat crapul sa pluteasca in zeama .
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...