sâmbătă, 23 martie 2013

Supa frantuzeasca crema de verdeata

Ingrediente:

1 legatura mica de:-macris acru, busuioc, arpagic
5 frunze de tarhon
10 g de marar
1 lingura de cimbru
10 g de patrunjel
1/8 l de smantana batuta fara zahar
10 g unt
1 ceapa mica
1 salata
3/4 l supa
sare
piper
nucsoara

Mod de preparare:

Taiati ceapa si salata in patru. Taiati si amestecati verdeturile. Topiti untul, caliti salata si ceapa aproximativ 20 de minute, apoi adaugati verdeata. Adaugati supa si lasati sa fiarba continutul. Amestecati restul untului cu o lingura de faina si ingrosati supa. Condimentati dupa gust. Serviti supa garnisita cu 2 lingurite de smantana batuta.
                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...