marți, 26 martie 2013

CRAP CU MORCOV

Ingrediente:

6 felii mari de crap
1/2 kg morcov
6 linguri maioneza (din comert sau preparata acasa)
un ardei gras
un ardei iute
o lamaie
ulei
sare
vegeta
cimbru

Mod de preparare:

Pestele se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si se presara cu vegeta. Apoi, pe feliile de peste, se aranjeaza ardeiul gras si ardeiul iute, taiate subtire. Se da la cuptor cca 10 minute, apoi se adauga morcovul preparat in prealabil astfel: se rade pe razatoarea mare, apoi se caleste putin in ulei cu sare si cimbru maruntit. Tava se mai lasa la cuptor pina se rumeneste pestele. Se lasa la racit. Se aseaza in farfurii, turnindu-se cu cite o lingura de maioneza si felii de lamaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...