marți, 26 martie 2013

PAPRICASUL DE CRAP AL MORARULUI

Ingrediente:

1 kg felii de crap
1 lingura de untura,
1 ceapa de marime medie
1 rosie
1 lingurita de boia
2 ardei gras
1 lingurita suc de lamaie
2 foi de dafin
sare
putin piper macinat
maghiran
200 ml smantana

Mod de preparare:

Feliile de peste in forma de potcoava se taie in doua, se sareaza si se lasa deoparte. Ardeii grasi si rosia se taie rondele iar ceapa marunt.
Ceapa se caleste in untura fierbinte, se amesteca cu boia, se stinge cu 1,5 l apa, se adauga ardeii grasi, rosia, se condimenteaza cu sare, piper, maghiran, foi de dafin. Se fierbe la foc mic pana cand ingredientele se inmoaie, se ingroasa cu faina, se adauga feliile de peste, se acreste cu suc de lamaie si se lasa la inabusit. Se serveste cu galuste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...